Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Hele mitt liv består av kontraster, og jeg har lært meg til å se de to sidene av mynten. I de mest jubelombruste stunder taper jeg aldri av syne at jeg har andre tunge og triste stunder i vente lenger fremme i veien, og når jeg synker ned i sorg, venter jeg bare på at solen skal komme frem.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Problemet med skjønnlitteratur er at den må være troverdig, men det er det sjelden virkeligheten er.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Dagens opplevelser er morgendagens minner.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Stillhet før fødselen, stillhet etter døden, livet er bare støy mellom to uutgrunnelige stillheter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sorgen er uunngåelig på vår ferd gjennom livet, men det sies at den nesten alltid er til å holde ut dersom man ikke prøver å gjøre motstand mot den, og at man ikke lar angsten komme i tillegg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg følte meg alltid annerledes, så lenge jeg kan huske, har jeg stått utenfor.Jeg hørte ikke virkelig til i familien, det sosiale miljøet, en bestemt gruppe. Jeg tror det er denne følelsen av ensomhet som avføder de spørsmålene som driver noen til å skrive, og i jakten på svarene unnfanges bøkene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Min mors liv er en roman som hun har forbudt meg å skrive. Jeg kan ikke røpe hennes hemmeligheter og mysterier før femti år etter hennes død, og da vil jeg jo for lengst ha blitt fiskeføde, dersom etterkommere følger anvisningene og strør asken min på havet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til denne stund har jeg aldri delt fortiden med noen, den har vært min siste hage, hvor heller ikke den mest påtrengende elsker har fått kikke inn. Ta den, Paula, kanskje den kan være til hjelp, for jeg tror ikke din finnes lenger, den har kommet bort for deg i denne lange drømmen, og ingen kan leve uten minner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når omstendighetene driver oss til ytterligheter, våkner våre verste instinkter, og historien tar en tragisk vending, for de mennene som til daglig har virket så milde, blir til blodtørstige villdyr så snart de finner et godt påskudd og regner med at de ikke vil bli trukket til ansvar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Escuha, Paula, voy a contarte una historia, para que cuando despiertes no estés perdida.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

edgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars MæhlumLaila