Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Men nå reiste Kattrina seg og så nokså snurt ut.
- Jan er ikke gal, sa hun. Men Vårherre har satt en skjerm for øynene hans, så han slipper å se det han ikke tåler å se. Og det må en bare være takknemmlig for.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det hadde vært overskyet hele dagen, men akkurat i denne stunden hendt det at solen brøt frem av skyene og sendte et par stråler ned til barnet.
- Jeg undres ikke på at du vil se litt på jenta før du går ned, sa Jan til solen. Ho er nok verdt å kikke på.
Solen brøt alt skarpere frem og kastet et rødt skinn over både barn og stue.
- Kanskje du endatil vil være gudmor til a? sa Jan i Skrolycka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Se på fugleungene! De blir kastet ut av redet hvis de ikke går frivillig. Og har dere sett en gjøkunge? Det fins vel ikke noe verre enn å se gjøkungen der den ligger tjukk og feit i redet og bare skriker etter mat, mens fosterforeldrene må slite seg ut for dens skyld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men i samme stund skjønte han hva det var som hadde satt hjertet i gang på ham, Og ikke nok med det, han begynte også å ane hva som hadde vært feilen med ham i hele hans liv. For den som ikke kjenner sitt hjerte hverken i sorg eller i glede, den kan nok ikke regnes som noe ordentlig menneske.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var en slik natt da en syns at jorden ikke er verdt et blikk. Det er bare himmelen og vannet som speiler himmelen som det er verdt å se på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

....,og mens de sang, merket Jan at det strømmet en besynderlig glede gjennom luften. Den tok bort alt som tynget og gjorde en bekymret.
......
De var så lykkelige over at de var til og hadde en så vakker verden å leve i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila