Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hunder er universets trollmenn. Bare ved sitt nærvær forvandler de gretne mennesker til smilende, triste mennesker til mindre triste. De skaper forbindelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En klok kvinne sørger for at sjelen er fri for avfall. Det gjør hun ved å holde hodet klart, ha en ryddig arbeidsplass og fullføre sine ideer og planer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å være sterk betyr ikke å vise muskler. Det betyr at vi tør møte det fantastiske som bor i oss, uten å flykte, og at vi lever aktivt på vår egen måte i samsvar med den ville naturen. Det betyr at vi er lærevillige og tåler det vi finner. Det betyr å leve oppreist.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Intuisjon er skatten i en kvinnes psyke. Den er som en ønskekvist og som en krystall der du kan se hemmlighetsfulle bilder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen