Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Alle drikker. Alle drikker seg vekk fra det de er i. Og hvis de ikke er i noe, drikker de seg vekk fra dét. Hvem har klart å drikke seg vekk fra å drikke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den alminneligste forestillingen om benet var at det måtte være noe gærent med hodet hennes. Ustanselig måtte hun gå rundt og bevise at intelligensen var normal, for før hun ytret seg til fremmede mennesker, gikk de alltid ut fra at hun var undermåls, og når hun sa noe, og attpåtil noe med mening, for eksempel: - Er det De som har glemt igjen denne smørpakken? fikk de sjokk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila