Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Før natten skulde Allie som alle velstelte hunder ut og gjøre en liten ting. Blix tok den under armen og slapp den ned utenfor, i lysringen fra den åpne døren.
Det er ikke så lett for oss andre heller å gjøre denslags på kommando. Vi forstod nok allesammen Allie, når den straks gav sig til å svinse omkring i gresset, snuse geskjeftig på ditt og på datt, og ta det hele som en liten tur i det fri for turens skyld.
På den andre siden var kveldene kalde alt. Blix vilde gjerne inn igjen i lyset og varmen. Vi kunde høre ham si: Skynd dig og gjør det nå da, din fillehund, din skitthund. Det betød i fri, men absolutt riktig oversettelse: Elskede, deilige lille dyr, som jeg er så svak for at det til enhver pris må skjules, forsøk nå om du ikke kan få det til da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da Papen skulle komme, skrev far at han hadde med sig to apekatter og en papegøye. Apekattene, stakkar, døde underveis til mors usigelige lettelse. Vi barn så det anderledes. Jo større menasjeri vi hadde fått i huset, jo bedre.

(Papen er navnet på papegøyen som forfatteren forteller om.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men nettopp den ungen var familiens begavelse, dens musikalske geni. Slik kan det som bekjent være blandt menneskene også. Særbegavelsen er som barn ofte lite for sig og har det ikke lett i hverdagslivet, hverken mellem jevnaldrende eller mellem de voksne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen