Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 25 sitater

Hvordan kan vi dømme dem som beslutter å dø, i en verden hvor det gjelder å overleve for enhver pris? Ingen kan dømme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han kunne verken gå videre eller vende tilbake. Derfor meldte han seg rett og slett ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, det var farlig å være fri i sengen, det var alltid fare for at den andre fortsatt var bundet av sine fordommer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I tenårene hadde hun tenkte at det var for tidlig til å velge, og nå, som voksen, hadde hun funnet ut at det var for sent til å forandre seg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alle tror at vi er et lykkelig ektepar, og ingen vet hvor mye ensomhet, bitterhet og resignasjon den lykkelige fasaden skjuler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Akk, denne jordiske smerten, den er ikke til å ta feil av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da jeg var ung advokat, leste jeg en gang en engelsk dikter, og en strofe av ham gjorde sterkt inntrykk på meg: "Vær som kilden som renner over, ikke som brønnen som alltid inneholder det samme vannet." Jeg syntes at han tok feil, for det var farlig å renne over, vi kunne komme til å oversvømme områder hvor våre kjære holdt til, og drukne dem med vår kjærlighet og begeistring. Så jeg har hele mitt liv søkt å oppføre meg som en brønn, og aldri gå ut over mine egne grenser. Av en eller annen grunn som jeg aldri vil få klarhet i, fikk jeg Panikksyndromet. Jeg ble forvandlet til det jeg hadde strevd slik for å unngå: en kilde som rant over og oversvømte alt omkring seg. Som et resultat av det ble jeg innlagt på Villete. Da jeg var kurert, vendte jeg tilbake til brønnen igjen, og ble kjent med dere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det dreier seg ikke om å ha rett, men om å svare riktig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Skyte seg, hoppe fra høybygg, henge seg - det stemte ikke med Veronikas kvinnelige natur. Når kvinner tar livet av seg, velger de langt mer romantiske måter, som å skjære over pulsårene eller ta en overdose sovemidler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

People never learn anything by being told, they have to find out for themselves.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.