Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Vi kjenner oss selv først når vi møter våre egne grenser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I dag vet jeg at ingen mister noen, fordi ingen eier noen. Det er det som er sann frihet: Å ha det viktigste i verden, uten å eie det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det eneste som kan forandre et menneske, er kjærligheten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og hvis det er tilfelle, at jeg allerede har mistet ham, har jeg i det minste hatt en lykkelig dag i livet mitt. Og tatt i betraktning hvordan verden er, er en lykkelig dag nesten et mirakel.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En tid for å så, en tid for å høste En tid for å drepe, en tid for å lege En tid for å rive ned, en tid for å bygge opp En tid for å gråte, en tid for å le En tid for å sukke, en tid for å danse En tid for å kaste stein, en tid for å samle stein En tid for å omfavne, en tid for å skilles En tid for å lete, en tid for å miste En tid for å bevare, en tid for å kaste En tid for å rive opp, en tid for å sy sammen En tid for å tie, en tid for å tale En tid for å elske, en tid for å hate En tid for krig, en tid for fred

En tid for å fødes, en tid for å dø

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hver av oss er ansvarlig for det vi føler, og vi kan ikke legge skylden på den andre. Jeg følte meg såret da jeg mistet de mennene jeg var forelsket i. I dag vet jeg at ingen mister noen, fordi ingen eier noen. Det er det som er sann frihet: Å ha det viktigste i verden, uten å eie det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mennesket er ikke skapt til bare å søke visdom, men også for å pløye jorden, vente på regn så sin hvete, høste kornet og bake brød.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg følte meg såret da jeg mistet de mennene jeg var forelsket i. I dag vet jeg at ingen mister noen. Det er det som er sann frihet: å ha det viktigste i verden, uten å eie det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Marki de Sade har sagt at menneskets viktigste erfaringer er de som fører til den ytterste konsekvens. Bare slik kan vi lære noe, fordi det krever alt vårt mot.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykken er iblant en velsignelse, men vanligvis er den en erobring.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

CarolineTone SandvikTrygve JakobsenHarald KPär J ThorssonGVLene AndresenGrete AmundsenBoktimmyJulie StensethReadninggirl20Jostein RøysetKarianne KrogstadBjarneTor Arne MyklebustBjørg L.edgeofawordVildeIdamgeTanteMamieNils PharoLinnTor Arne DahlMariaRos-MariMari Nordø LommelunEli SeimBjørn  BakkenBjørn Erik Strand-HanssenKristine LouiseAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselelmeTuridHegeFrode TangenThomas KlakeggJan Erik  OlsenNatalie