Chester gned litt jord ut av øret. Han så tankefullt på Will. "Moren min sier at folk ikke bør ha hemmeligheter for hverandre. Hun sier at de alltid har en tendens til å dukke opp og forårsake problemer, og at en hemmelighet er det samme som en løgn. Det er i hvert fall det hun sier til faren min."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har boka stående ulest på hylla. Er boka like spennende som den ser ut som?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes at boka er spennende. Det skjer masse uforventede hendelser, og det er interessant å lese om forholdet mellom Will og hans far (Doktor Burrows). Dessuten ble jeg revet med av handlingen, og slutten var både god og uhyggelig til samme tid. Ikke noe jeg hadde forventet meg, i hvert fall!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tilbakemelding:) Den høres spennende ut. Skal ta den frem i sommer for da har jeg tenkt å dykke litt og prøve meg litt på diverse fantasyserier som jeg lenge har vært nysgjerrig på for da har jeg bedre tid til å bli kjent med en sjanger jeg har lest altfor lite av. Har visst noe å glede meg til:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen årsak, Rufsetufsa. I senere tid har jeg lest en del fantasy og science fiction, for å se an hva det er å lese i de to spesifikke sjangrene. Helst leser jeg litteratur som tar for seg filosofi og psykologi. Av og til kommer variasjon godt med. Spesielt hvis en ønsker nye leseropplevelser!

På en måte ble jeg skuffet over avslutningen på boka, for den endte ikke slik som jeg hadde forestilt meg. Likevel så likte jeg å ikke vite med hundre prosent sikkerhet hva de neste utfordringene innebar for Will og hans kjære. Da hadde jeg noe å glede meg til. Det gjorde meg enda mer nysgjerrig.

Bildene var tydelige, synes jeg. Det var som om jeg var med i handlingen selv. Fin bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen