Slike stammekulturelle trossystemer er nedarvede tanker om hvordan livet fungerer, og de er blitt overført til deg av alle som hadde makt og myndighet over deg som barn - stort sett alle som var fysisk høyere enn du var. Noen av disse trossystemene har ført til at du tar beslutninger som gjør livet vanskeligere enn det behøver å være. De skaper konflikter og indre kaos som ofte karakteriseres av temaer og mønstre som stadig gjentar seg. For eksempel:

• Føler du deg splittet når det gjelder hva du bør gjøre og hva du har lyst til å gjøre når du tar en beslutning? • Har du drømmer som vekker begeistring hos deg, men oppdager at du sukker nedslått og tenker at de ikke er realistiske, og at du ikke kan gjøre det du har lyst til? • Plager det deg at noe av det du gjør, er i konflikt med din intuisjon eller indre viten? • Føler du generelt sett at du står fast eller er frustrert over tingenes tilstand?

Dette er ikke uløselige problemer. De er et resultat av begrensende stammekulturelle trossystemer. Et begrensende stammekulturelt trossystem er et hvilket som helst trossystem som hindrer deg i å leve ditt best mulige liv. Det som er fint er at slike trossystemer kan forandres raskt og enkelt når du først vet hvordan du skal gjøre det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

tuhamreMarit HåverstadTorill Elisabeth RevheimJulie StensethKnut SimonsenTrygve JakobsenStine_JEster SEileen BørresenBente NogvaGrete AastorpLilleviTonesen81Leseaaseingar hIngunn SVidar RingstrømIrakkAjiniakraGro Anita MyrvangSigrid NygaardIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandBerit B LieTheaJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel ElisabethDolly Duck