I henhold til tradisjonen skal en ny krig begynne nå. En enda mer avansert krig, som ingen kommer til å overleve - for det er gjennom kamp og strid at menneskets vekst vil bli fullbyrdet. Vi kommer til å se de to armeene - på den ene siden står de som fremdeles har tro på mennesket, som har tro på menneskets skulte krefter, og som vet at det neste skrittet vårt innebærer vekst av individuelle evner og anlegg. På den andre siden står de som benekter fremtiden, de som tror at livet har en materiell slutt, og - dessverre - de som, til tross for at de har tro, mener at de har oppdaget veien til opplysning og ønsker å tvinge andre til å følge den sammen med dem.

Det er derfor englene er kommet tilbake. Og vi må lytte til dem, for englene er de eneste som kan vise oss veien - og ingen andre. (....)Vi er ansvarlige for alt som skjer i denne verden. Vi er lysets krigere. Med kjærlighet og viljesstyrke kan vi endre skjebnen vår, og skjebnen til mange andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila