Det fantes ikke noe slikt som et fullkomment privatliv, livet var som en uendelig konsert med et påtvunget publikum.

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Har hatt denne i hylla siden i høst og har tenkt å foreslå den i lesesirkelen min om et par uker. Vi bruker 1 mnd på hver bok - men denne er jo av de tykke, og derfor har jeg kviet meg litt for å klaske den i bordet foran damene. Men er den så bra som ryktet tilsier, spiller jo lengden ingen rolle. Innspill anyone?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig flott bok. Det er mange år siden jeg leste den, men den sitter fremdeles under huden - jeg tenker på den stasig vekk. I tillegg er den lettlest - burde gå bra å lese den i løpet av en måned...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slå heller til med Shantaram:) Sjølv om den er tjukkare, er den etter mitt skjønn, vel og merke, betre. Balansekunst er sterk om kastesystemet i India, om urette fordommar og vennskap, men manger sjarmen og varmen som Shantaram er så prega av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsket Shantaram! Vi har faktisk allerede bestemt at den skal leses i bokklubben i sommer - noen av de andre følte de trengte noen ekstra uker på den :) En av mine all time favoritter, herlig språk og herlig fortelling!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fortsatt god lesning. Balansekunst er en av de beste bøkene jeg har lest, og den er registrert blant mine favoritter og gitt terningkast 6. En sterk, lærerik og gripende bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva