"Hva," tenkte jeg, "om den vidunderlige drikken styrker ditt indre med åndelig kraft; ja, kunne tenne den sluknede flammen så den strålte opp i nytt liv? - Om ikke et hemmelighetsfullt slektskap mellom mellom din ånd og naturkrefter, stengt inne denne vinen, her hadde åpenbart seg, og at den samme duften som bedøvet den svakelige Cyrillus, bare vil virke velgjørende på deg?"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

har ikke kommet så langt i denne boken enda, men synes det er mer humor enn skrekk og fordervelse. Kan skrekkromaner virker latterfremkallende på lesere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, skrekkromaner kan virke latterfremkallende hos lesere. Det har jeg opplevd mange ganger. Spesielt i gamle skrekkromaner som Djevelens eliksirer og The castle of Otranto. De er mer komiske enn skremmende. Men har opplevd det samme i Stephen King, Dean Koontz bøker (moderne skrekkromaner generelt også) at de kan være temmelig lattermilde. Også i kriminalromaner. Men det er bare morsomt at det også blir litt latter og humring mellom de fæle partiene:) Ellers hadde det nok vært litt traurig å lese:) Men håper du for all del vil like Djevelens eliksirer. Den er noe spesiell, men også underholdende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen