En menneskesjel er en ting, som bare har betydning for den som selv har en sjel. En stor del av menneskeheten har ingen. Og de som har en, tar seg vel i vare for å utlevere den. Det er derfor opplevelsen er så voldsom, når en ved et førstegangs møte kjenner berøringen av det man kaller et menneskes sjel.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er en fantastisk bok, dessverre lånte jeg min vekk for mange år siden og fikk den aldri tilbake. Og jeg er for alltid lei meg for av Torborg Nedreaas ikke fikk skrevet den siste boken om Herdis. Hun sa en gang i et intervju at det skulle bli en trilogi, og at Herdis går i brønnen. Til slutt. Jeg kjenner ilinger langs ryggraden når jeg skriver det. Den boken var en av min tidlige ungdoms store leseropplevelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20Tone Maria JonassenGVMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienJenny Dahl BakkenKay NilsenHildeE .Randi FramnesMarte OnarheimAnne-Stine Ruud HusevågBjørg Marit TinholtVannflaskeEmilieskBentEllen E. MartolSynnøve H HoeliinaJanne BrovoldIngeborg GMereteIrakkBeate KristinCathrine Marie HansenTarjeiGroBjørg L.LesevimsamoiraAlmironLene AndresenKikkan HaugenDolly DuckFindusMarie ØstvoldDagfinn JakobsensiljehusmorLailaBoktimmyErik