Du har kanskje vært heldigere enn meg, men du er ikke et bedre menneske.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tenker mye på denne boka i ettertid. Leste boka sommeren 2009. Tror jeg brukte nesten 14 dager på å komme igjennom de første 150 sidene som var fullpakket med tyske navn og militære grader, både innen SS, Wehrmacht og Polizei. Måtte hele tiden inn i oversikstabellen for å komme meg inn i disse gradene. Glad i dag for at jeg leste den ferdig. Det er en veldig sterk og gripende bok. Ikke umulig at jeg en dag senere, kanskje om noen år leser den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et veldig godt sitat fra en veldig god bok...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre er ikke dette sitatet like sterkt når det er tatt ut av kontekst. Først når man vet at han snakker om krig og de ugjerningene han er blitt tvunget til å gjøre, under sine -uhelldige- omstendigheter,... først da blir dette et godt, godt sitat. Til gjenngjeld blir det, i kontekst, utrolig kraftfult!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa