Til slutt såg eg på mi åndelege forvirring som heilag. Eg var uverksam, låg under for ein tung feber: eg var sjalu på dyras lykke – kålormane, som representerer uskyld i dødsriket, moldvarpane, den jomfruelige søvnen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så bra at flere leser dette verket! Leste Årstid i helvete i sommer og befant meg i akkurat den rette sinnsstemningen (en anelse rødvinsbakrus)... Må si jeg ble bergtatt både av språket og de deliriske skildringene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En årstid i helvete. Bare tittelen. Den første, og den beste, rockepoesien noensinne, skrevet av en tenåring på kollisjonskurs med verden. Stort!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Snublet over den på biblioteket og kan ikke si jeg angrer på min nysgjerrighet da jeg bestemte meg for at "hm, ja kanskje dette er noe!" Tror jeg var i den rette sinnsstemningen jeg også, ikke som følge av bakrus, men etter å ha lagt meg sent, stått opp tidlig og drukket svært så besk kaffe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen