Beleilige seriemord er sjeldne, sjef.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Marekors synes jeg er et av høydepunktene i serien om Harry Hole. Han skriver seg opp mot Sorgenfri, Marekors og Frelseren, dumper ned med Snømannen og er oppe på en topp igjen med Panserhjeret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes faktisk Snømannen var en av de bedre jeg har lest sålangt, men så var det den første i serien som jeg leste også, da. Kan ha noe med det å gjøre. Skulle riktgnok ønske at jeg hadde begynt fra begynnelsen med en gang, for det var mye som ble røpet fra de forrige bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja der sa du noe , jeg syns nok alle er helt fantastiske men sank noe med Hodejegerne. Er det flest mannlige lesere som liker akkurat den boka . ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S