"Men jeg har lært at man må være forsiktig, passe på seg selv. Eller kan det sluke deg". Kan? De siste fire timene hadde vi ikke snakket om noe annet enn EAR-ONS.
Når mannen hennes i middagsselskaper merker hvor hun er på vei, sparker han henne under bordet og hvisker: "Ikke begynn."
En gang brukte jeg en hel ettermiddag på å finne frem til alle detaljer om en spiller på vannpololaget til Rio Americano videregående skole i 1972, fordi det på årbokofotografiet så ut som om han var slank og hadde store leggmuskler (noe som på et tidspunkt var et av de påståtte kjennetegnene til EAR-ONS).
Hun hadde en gang spist middag med en mistenkt og deretter sikret seg vannflasken for å ta DNA-prøver.
I politiets journaler er de mistentes navn ofte oppført med etternavnet først, og da jeg var på mitt dypeste, mest fortumlede nivå, beynte jeg faktisk å se nærmere på en viss "Lary Burg", før øynene og hjernen fikk kontakt igjen og kjente igjen ordet burglary (innbrudd).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethAlice NordliAnjaHeidi Nicoline ErtnæsLine DahleAstrid PedersenLeseberta_23SverremgeGro-Anette SlettebøBenedicte Sønsteby AndreassenSynnøve H HoelmoiraKarin  JensenHeidi BMartine (@martineleser)RisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenBjørn BakkenReidun SvensliOdd HebækLinda RastenIdaKarin BergCtinaBeathe SolberggretemorHarald KMarianne SeterTone HNorahRolf IngemundsenTonje SivertsenIngunn ØvrebøTonesen81elmeEllen E. MartolMarit HøvdemartinekhSimen "Boktimmy" Ingemundsen