Så er altså humor et selvbedrag?
Humor er en hvit løgn.
Den som ikke liker hvite løgner, fortjener å gå med paraply og stresskoffert hele livet – besatt av tanken på å holde vekten og unngå hull i tennene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sitatene dine fra Pustehull gir meg leselyst! Setter denne på lista over kommende lesning :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ikke hvor lett den er å få tak i, krira … Pustehull kom ut så tidlig som i 1989. Det er mulig du finner den på biblioteket eller antikvariat.net

Som du ser, har den undertittel 1. råk. Bringsværd har til sammen gitt ut 4 av disse råkbøkene – jeg sakser fra den 4. - Veneziansk spaserstokk med elefanthode:

Alle trenger å finne et pustehull av og til – en «råk» i hverdagen.
Boken er (som vanlig) redigert etter en tilnærmet hulter-til-bulter-metode, og kan således leses i tilfeldige rykk og napp.
Samtidig er disse råkbøkene også ment som «brev» til leserne. Dette er det fjerde brevet i rekken. De tre andre heter Pustehull (1989), Samtaler med svart hund (2003) og Rekkverk (2009).

Har lest tre av dem, og kan anbefale alle sammen (Har ikke klart å få tak i Rekkverk – 3. råk)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelRobinLars Johann MiljeTorill RevheimAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMorten MüllerSolAnneBeathe SolbergHeidi Nicoline ErtnæsBente L.Tine SundalIreneleserNtotheaKristofferAnitaCecilieAlice NordliGro-Anita RoenMarit HåverstadAnne Lise JohannessenTurid Kalvatn SchøyenBjørn T. SkjævelandIngvild SBerit RSverreDanielCathrine PedersenGroCecilie EllefsenHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLailaTor Arne DahlElinBeChristoffer Smedaas