Så er altså humor et selvbedrag?
Humor er en hvit løgn.
Den som ikke liker hvite løgner, fortjener å gå med paraply og stresskoffert hele livet – besatt av tanken på å holde vekten og unngå hull i tennene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sitatene dine fra Pustehull gir meg leselyst! Setter denne på lista over kommende lesning :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ikke hvor lett den er å få tak i, krira … Pustehull kom ut så tidlig som i 1989. Det er mulig du finner den på biblioteket eller antikvariat.net

Som du ser, har den undertittel 1. råk. Bringsværd har til sammen gitt ut 4 av disse råkbøkene – jeg sakser fra den 4. - Veneziansk spaserstokk med elefanthode:

Alle trenger å finne et pustehull av og til – en «råk» i hverdagen.
Boken er (som vanlig) redigert etter en tilnærmet hulter-til-bulter-metode, og kan således leses i tilfeldige rykk og napp.
Samtidig er disse råkbøkene også ment som «brev» til leserne. Dette er det fjerde brevet i rekken. De tre andre heter Pustehull (1989), Samtaler med svart hund (2003) og Rekkverk (2009).

Har lest tre av dem, og kan anbefale alle sammen (Har ikke klart å få tak i Rekkverk – 3. råk)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine Aske