Hva har noen ting å si i det store og hele? Jeg er bare et blaff av liv i tiden, i universet, men likevel, det er sjelden det hjelper. Jeg bryr meg. Vi bryr oss. Det er ikke bare å riste av seg alt. For slik er det å være menneske, i universet er det meste dødt, mens det som lever, lever mot alle odds, og likevel vet ikke de levende alltid hva de skal gjøre med livet. Er nå det så rart? Kanskje ikke, for ingen av oss ba om å bli født. I løpet av livets nesten fem milliarder år lange historie er det ingen som har ønsket seg sitt eget liv. Ja visst har mange ønsket å beholde det når de først har fått det, men ingen som ikke hadde det, har tenkt at de vil ha det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sterkt sitat... virkelig noe som får en til å tenke.. Jeg leser "alle de vakre hestene" av Cormac McCarthy. Tre gutter rundt 16 år som kanskje ikke helt veloverveid tar et valg om å ta hestene sine og bryte opp hjemmefra. De kommer opp i vanskelige situasjoner, farefulle situasjoner. Dialogen mellom dem veksler mellom å være naiv og noen ganger bråkjekk til spørrende , undrende. De er ordknappe, men ordene lodder dypt..... Har nettopp lagt inn sitat .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sissel ElisabethCaroline H HeitmannMariarCarine OlsrødHelge-Mikal HartvedtRandi Annie FramnesBenedikteBabynemiKay NilsenHarald KHildaLibraritas vTore OlsenReadninggirl20LeseaasetuhamreellinoronilleEivind  VaksvikTanteMamieEster SBerit RJane Foss HaugenHeidiAlice NordliFrisk NordvestBjørn SturødTorill Elisabeth RevheimmoiraLene AndresenBrit HonningsvågAliceInsaneMarit HåverstadLailaCecilieKaren RamsvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenIngunn SBjørg L.