Jeg fortalte om Bébert og om en liten pike som jeg haddde behandlet i mine studiedager, og som også var død i hjernehinnebetennelse. Tre uker hadde dødskampen vart og moren hennes lå i sengen ved siden av og var så nedfor at hun ikke fikk sove, så i stedet lå hun og masturberte i alle de tre ukene, og etterpå også, for hun greide ikke å slutte da det hele var over.

Hvilket beviser at mennesket ikke kan leve så mye som et sekund uten nytelser, og at det er veldig vanskelig å føle virkelig sorg. Sånn er livet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti