"Utgangspunktet er at du, når du reflekterer over kvernetankene, kan ta et skritt tilbake og stille spørsmål som: Er disse tankene nyttige? Hvor leder de meg hen? Er dette noe jeg har vært igjennom mange ganger før? Bidrar de til å gjøre meg mindre eller mer utmattet og nedstemt? Dersom konklusjonen er at de har lite å bidra med og lite nytt å si, så bare la dem bli i ytterkanten av din oppmerksomhet, helt til de blekner og forsvinner av seg selv.

Har du tankene med deg inn på soverommet, forestill deg at du kler dem av deg før du legger deg, plagg for plagg legger du dem på plass. Kommer de om natten og vekker deg, tenk deg at du har en skoeske eller ryggsekk under sengen som du kan putte tankene i. La dem ligge der, i esken med lokket på eller med sekken godt sammensnørt, så kan du eventuelt kikke på dem dagen etter."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethEivind  VaksvikEvaDun AenghusGuro BLesevimsamgehimAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPerSpelemannSynnøve H HoelBoktimmyBård StøreMaikenPhoenixtuhamreJostein RøysetKirsti Vettran NederhoelKristin F. JørgensenIngunn ØvrebøVannflaskeLisbeth Kingsrud KvistenHauk1ellinoronilleMarit HåverstadBjørn  BakkenAneJenny Dahl BakkenIngrid Urdal StøleLine DahleNina BallerinaMarianneLaila StenbrendenTove Obrestad WøienNinaFilleMillatove NessAgnethe Katarina LandreMarte OnarheimJulie Eilén