Når noen av de vi har rundt oss sukker tungt over forpliktelser som har hopet seg opp, så kan vi jo enten gi en håndsrekning eller bare minne den andre om at det ikke er verdens undergang om huset står uvasket i noen dager til, at det vi hadde planlagt, kan flyttes fram på ubestemt tid. Det kommer en sommer til. Og et år til, for den saks skyld. I et lengre perspektiv er et enkelt år forsvinnende kort tid.
Kan hende skjuler denne hverdagstanken en aldri så liten dirk til all slags kjærlighet. Kunsten å elske og å bli elsket er i høy grad et spørsmål om ikke å holde for hardt i hverandre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen