Jeg forstår Dem, sa Marco Antonio Guerra, hvis jeg ikke tar feil, så tror jeg at jeg forstår Dem. De er som meg, og jeg er som Dem. Vi føler oss utilpass. Vi lever i et miljø som kveler oss. Vi later som om det ikke gjør noe, men det gjør det. Hva gjør det? At vi blir kvalt, for helvete.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Liker du den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg ga den jo en femmer :-)

Når det er sagt, er det jo egentlig fem bøker, eller deler, og de er svært ulike. Jeg likte noen av dem bedre enn andre, og syntes sånn sett den ble litt ujevn. Men for all del, boken er en murstein på nesten 950 sider, og jeg syntes jevnt over at den holder skyhøy kvalitet og absolutt er verdt å lese, og at de beste partiene var helt fantastiske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa