Ingenting blir noen gang borte. Det er rundt deg lik steiner som ligger på bakken. Noen snubler du over. Andre kan du plukke opp og kaste. De ligger der. Hele tiden.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne boka og denne forfatteren er jeg blitt nysgjerrig på. Din skyld ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må bare si at jeg også kommer til å hamstre bøker av han, spesielt etter disse ordene som er tatt fra et intervju med Andre brink,.;" Du lever bare to ganger. Du lever først i det opplevde livet, og deretter lever du i dine fortolkninger av erfaringen. Dette er sant for forfatteren, men også for alle andre mennesker. Vi har både en frihet og ansvar for våre fortellinger om hva vi opplever,"
Regner med at du ikke ble mindre nysgjerrig nå? Ut å hamstre du også?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hamstring blir det nok ikke for i Odda fins ingen bokhandel lenger. Men vi har et bra bibliotek og kanskje det fins noe spennende der. Sør-Afrika har jo andre gode forfattere også. Gordimer og Coetze er gode eksempler i så måte. Spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaske