Danmark eksporterte store mengder fetaost til Iran, og hvis de åpenlyst ga seg til å fjeske med for en gudsbespotter , en frafallen og en kjetter, kunne ostehandelen bli skadelidende . Den danske regjering var tvunget til å velge mellom ost og menneskerettigheter, og i første omgang valgte de osten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Å, det er dejligt å være ost i Danmark ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hva? kjøpte du ikke Jarslberg ?"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hæ? Veit du ikke at jeg er Greven av Jarlsberg og elsker Gouda?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var nytt for meg. Men la oss holde oss til osten: Gouda kommer fra byen ved samme navn i Sveits , men Jarlsberg ost produseres kun på Nærbø ( av Tine Meierier, Jæren!). Så kom ikke der (heller) ! Hvis jeg tolker deg rett så er det osten Gouda du elsker, og ikke grevinnen av samme navn !(?)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, hun har for mye skjegg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gouda lå i Nederland sist jeg var der, (og det er Goudaostens fødested) men man kan jo aldri vite, kanskje det finnes en liten dobbeltgjenger i Sveits som jeg har gått glipp av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ost og litteratur hører så absolutt sammen!
Både i flersomhet og ensomhet - tenk på samtalene i selskap med venner, litteratur, ost og vin - eller i ensomhet dypt nede i godstolen med en bok/lesebrett og ett glass portvin og litt ost innen rekkevidde.
Og som ikke det er nok, her har du en side med litterære Quotes About Cheese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvfølgelig. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Unnskyld at jeg bryr meg, men Jarlsberg med skorpe produseres ved Elnesvågen meieri i Fræna. Bare så de er sagt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sagt er det. Likevel , her i huset vil alltid Jarslberg være fra Nærbø. For vi bor der! Men kommer jeg- mot all formodning til Fræna, skal jeg smake på osten deres og avgjør om det er ekte vare!
PS; er alltid for folk som bryr seg ! (Ærlig talt, men hold det gjerne for deg selv: Jeg hater ost ! ),
men i visse sammenheng er man jo programforpliktet! )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAlice NordlikriraKirsten LundNorahHanne Kvernmo RyePiippokattaMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete Aastorp