Men at boken skulle bli forbudt på biblioteket i Mandal, hadde jeg tross alt ikke trodd. Heller ikke at det skulle komme trusler mot den eneste bokhandleren i byen om å få den fjernet fra utstillingsvinduet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hm, hva skal en si til disse to sitatene da? Skrekk og gru?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man kan godt si skrekk og gru. Og for meg var det ukjent at boka blei forbudt på biblioteket. Det var slik Vredens Druer blei behandla enkelte steder i California.
Men man kan også si at det er fint å få dette fram i lyset, for ikke bare er dette vår nære fortid, mange av disse holdningene lever godt i endel miljøer i bibelbelte fremdeles.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, noen har tydeligvis sort bibelbelte i både vranglære og åpenhet. Shame on you guys, som det heter på moderne norrønt ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S