Oh, Mr. Bennet! Have some compassion on my poor nerves!

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ah! Gode gamle Mrs. Bennet. For en utrolig karakter! I BBC produksjonen av Stolthet og Fordom med Colin Firth har skuespilleren som spiller henne tolket henne på en helt utrolig måte, og jeg kan ikke lavere å le når hun kommer med utsagn som det du har sitert ovenfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! BBC versjonen er helt klart best! har sett den så mange ganger. Colin Firth er den beste mr.Darcy noen sinne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mhm! Den er så utrolig mye bedre enn den nyeste versjonen med Keira Knightly. Selv om den heller ikke er dårlig, som film. Men når det kommer til historisk drama er BBC best. Og så er det jo slik at en aldri vil kunne få samle innholdet inn i en 2 timers langfilm som i en 5 timers serie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Knightley-versjonen har fantastisk fin musikk og flotte bilder, synes jeg, og mange fine øyeblikk(f.eks Bingley og sløyfen på kjolen til Jane på Netherfield-ballet :), men den er jo ikke så veldig tro mot boken og sånn sett er det mye å irritere seg over i den :) Det skal mye til for å slå BBC.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mhm... Den har mye fin musikk og flotte bilder, det skal den absoulutt ha, og som film er den ikke dårlig, men selv "stolthet og frodom"-ånden har den ikke klart å skape. Og som du sier: det skal mye til for å slå BBC

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer Smedaas