Dyrene drepte hverandre eller overga seg, fant en fredelig plass for å dø når tiden var inne. Menneskets lodd var å erfare at tiden aldri var inne, men at alt man hadde oppnådd tilslutt skulle tas fra en, at man skulle ribbes som en fugl og sitte naken tilbake på et eller annet sykehjem og holde livet sitt som en luftboble i hånden.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette er skremmende, men det kan være slik det kan bli. Jeg har sett gamle mennesker sitte i en stol i timer uten å bli snakket med eller aktivisert på grunn av mangel på personale eller noen som brydde seg om dem og viste dem omsorg. Det er så trist, man kan få helt vondt av å tenke på hvordan enkelte har det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har selv sett dette i forbindelse med besøk på sykehjem. Mine foreldre ( de er i slutten av 70 årene, ved relativt god helse og fortsatt hjemmeboende) ønsker ikke å havne på sykehjem og jeg selv har allerede nå ( "bare" 39 år gammel), bestemt at jeg vil gjøre det jeg kan for ikke å havne på sykehjem når jeg blir eldre. Jeg kjenner flere andre som har samme målsetting.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er redd man ikke alltid kan velge selv om man vil på sykehjem eller ikke. Blir helsa dårlig og man ikke har noen til å stille opp for seg så er sjansen stor for at man havner på sykehjem. Å sitte i sitt eget hjem og være avhengig av hjemmesykepleien er heller ikke noen lyse utsikter. De har ikke tid til å sette seg ned og prate med brukeren. Man får håpe på en god helse og at man kan være selvhjulpen, mange er det heldigvis. Men sjansen for å bli ensom er dessverre stor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila