En virkelig gentleman må ikke røpe noen sinnsbevegelse, selv om han har spilt bort hele sin formue. Det er nemlig under en virkelig gentlemans verdighet å røpe at han legger vekt på noe så usselt og smussig som penger.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, nå vet dere det, alle dere som er/vil være en gentleman ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei Karin! Joda, godt å vite. Særlig om en spillegal russer i 1870 årene forstår ordet gentleman slik engelskmenn og vi i dag gjør det. En annen sak er om vi -som du antyder- vil være gentleman. For min egen del spiller det ingen rolle om jeg vil være det eller ikke. Slik som FMD her fremstiller ham her, ja en slik rolle er jeg ikke mann for å fylle. Da tror jeg mer på den "typen" jeg utleverer (gjennom Dostojevskij i mitt neste sitat!
Følg med......følg med.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee