En manns hjerne - i den grad han har noen - har alltid fordelen av å være maskulin - ettersom selv den minste bjørk er av en høyere orden enn den mest susende palme - og selv hans uvitenhet er av bedre kvalitet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg skal være frita forfatteren for dette utsagnet. I boka er det en oppslagsformulering fra en pikeskole. Denne formuleringen er igjen hentet fra en bok av Georg Eliot - som faktisk var en kvinne - tydligvis av det mannehatende slaget. Det siste er John Irvings egen kommentar - lagt i oppfatningen til Jack Burns - en av bokas hovedpersoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing