Et eller annet sted, jeg husker ikke hvor, leste jeg nylig et motto fra indianerne i Amerika, det lød: "Før du dømmer en person, gå tre måneder i hans mokkasiner". Jeg likte den setningen så godt at jeg skrev den ned på huskeblokken ved siden av telefonen for ikke å glemme den. Sett utenfra, virker mange liv feilslåtte, ufornuftige, vanvittige. Så lenge man står utenfor, er det lett å misforstå personer, deres forhold. Først fra innsiden, først når man går tre måneder med deres mokkasiner, kan man forstå beveggrunnene, følelsene, det som får en person til å handle på en måte og ikke på en annen. Forståelsen fødes av ydmykhet, ikke av hovmodet ved viten.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nydelig, Bente! Denne boken har jeg ført opp på ønskelisten min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, en perle av en bok, som jeg aldri hadde hørt om før, men tilfeldigvis fant på Fretex! Ble overrasket da jeg slo den opp her inne etterpå og så den hadde 6 i gjennnomsn. tern. kast! Ikke basert på så mange tern.kast, men allikevel! Håper flere blir oppmerksomme på, og får lyst til å lese denne "perlen"!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ble nysgjerrig og har satt den opp på min huskeliste. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra! Anbefaler den på det varmeste!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra, gøy med sånne uventa og positive overraskelser. Du har allerede lykkes i å gjøre flere oppmerksomme på boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin