For det går an - og det var kanskje det viktigste jeg lærte denne sommeren, kanskje det viktigste jeg lærte i hele livet - det går an å være av skikkelig folk, selv om moren din sonet livstid på en lukket anstalt fordi hun har drept stefaren din med en kjøkkenkniv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Så fint at du siterer denne boken! Den gjorde et mektig inntrykk på meg da jeg leste den. Det er noen år siden nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en av de fineste bøkene jeg har lest. Jeg elsker ordmagien hennes. Jeg leste boken i høst, men har hele tiden tenkt at jeg vil lese den igjen, og helst ha min egen, fordi da kan jeg merke i den med blyant som jeg vil. Og i helgen var jeg så heldig å finne en bok (som så helt ubrukt ut) på en bruktbokhandel. Heldige meg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott! Jeg er så heldig å ha den selv, men nå tror jeg at jeg må lese den igjen!! Det er helt sant,- magi! Nydelig, stillferdig og hudløs.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjelbred er uten tvil blitt en av mine yndlingsforfattere. Jeg kan bruke lang tid bare på å smake på ordene og setningene hennes. Og liker nok best de siste romanene hennes, "Gulldronning, Perledronning", "AndreaD" og "Du skal elske lyset". "Mor" har jeg ennå ikke lest, men den står på listen min :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har noe å glede deg til! Jeg har lest alle de bøkene, og har gjort det med stor glede.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl