Noko av det likaste brørne visste, var å slå trinse, ein leik som dei gjerne øvde seg i jamvel i sin manndoms alder. Då tevla dei hardt, delte seg i to flokkar og kappsprang mot fastsett mål. Høgt oma det då av skrik og sprang og ståk, og frå andleta rann sveitten i stride straumar. Susande hoppa trinsa bortetter vegen, og rett som det var, spratt ho frå kjeppen opp i andletet på mannen, så når dei gjekk heim att etter leiken, kunne somme ha eit digert horn i panna eller kjaka som svall ut som ein kveitebolle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Artig! Denne forfattaren er heilt ukjent for meg. Og den kan vel ikkje vere utgitt nylig? Synest språket virkar noko gammalmodig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min bok er fra 1983, den er oversatt fra svensk ved Hartvik Kiran.
Jeg har ikke kommet så langt enda, men tror det er ei artig bok. Det er her inne jeg har fått tips om denne boka, og når jeg kom over den så nølte jeg ikke med å kjøpe den for 20 kr.
De fleste boktipsa henter jeg her på bokelskere, det er jo bare så herlig med en slik side. Det er også morro å dele gode bokopplevelser videre til dere andre når jeg har lest en god bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Synest også at denne sida betyr ein "forskjell" - har fått så mange gode boktips her inne - og mange gode opplevingar som er kjekt å kunne dele med andre interesserte. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil