Den store chakraboka

aura, filosofi og indre politikk

av (forfatter) og Inge Ås (illustratør).

Giutbok.no 2019 E-bok

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Eirin Lavine Henriksens eksemplar av Den store chakraboka - aura, filosofi og indre politikk

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Her er noe av det legen Audun Myskja skriver i forordet:

Om Inge Ås på sett og vis debuterer som forfatter med denne boka, er dette et menneske med en sjelden erfaringsrikdom og dybde innen feltet som nå trer ut med sine tanker og erfaringer. I stedet for en mekanisk framstilling røper Inge Ås sin refleksjonsevne med å problematisere chakrabegrepet og lar leseren gjøre egne betraktninger.

Samtidig er hun praktiker: enhver som ønsker å arbeide med seg selv ut fra skriftlig anvisninger kan komme i gang med denne boka til hjelp. Der mange av bøkene som er kommet ut i senere årene har vært rene repetisjoner av tidligere bøker, klarer Inge Ås å bringe sin erfaringsdybde inn i framstillinger som gir deg som leser et nytt bilde av denne rike tradisjonen.

Selv har jeg i flere tiår arbeidet for at denne erfaringsvitenskapen skal blir tilgjengelig for allmennheten. Jeg har avfunnet meg med at det tar lang tid før helsevesenet åpner opp for denne dimensjonen av menneskets erfaringer og den virkeligheten som vår viten om aura og chakra speiler. Derfor trenger vi mennesker som kan stå fram og presentere denne erfaringsvitenskapen på en god og vederheftig måte. Det ligger mange års erfaring og arbeid bak denne boka, en dybde som jeg tror du som leser vil fornemne.



Psykosyntese Psykoterapeut og leder for MIRA-Senteret, Fakhra Salimi skriver: Denne boka er som en reise i et selvutviklingsperspektiv fra 70-tallets Norge til dagens Norge hvor ikke bare individer, men også det norske samfunnet har en økt selvbevissthet om et spirituelt mangfold.

Akkurat som psykologien ikke er helhetlig uten en spirituell dimensjon, vil heller ikke politikken fange opp helheten uten å være seg bevisst den spirituelle dimensjonen. Nettopp sammenslåingen av politikk, psykologi og en spirituell forståelse kjennetegner Inge Ås sitt arbeid.

Bokdetaljer

Forlag Giutbok.no

Utgivelsesår 2019

Format E-bok

ISBN13 9788299818735

EAN 9788299818735

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket