Terminal

av (forfatter), Brian Williams (forfatter) og Marius Middelthon (oversetter).

Cappelen Damm 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (4 terningkast.)

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Petter Nikolai Hansens eksemplar av Terminal

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788202391560

EAN 9788202391560

Serie Tunneler (6)

Genre Fantastisk litteratur

Språk Bokmål

Sider 388

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Terminal er den siste boka i serien om Will og Chester. Det er en god stund siden de oppdaget Kolonien i første bok, og det er mye som har hendt siden den gang. Terminal begynner der Spiral sluttet. Det likte jeg veldig godt, for det skapte spenning fra begynnelsen. Dessverre er det ganske lenge siden jeg leste Spiral, og det tok derfor litt tid før jeg husket alt som hadde skjedd og hvem alle var.

Boka er utrolig spennende! Den var utrolig vanskelig å legge fra seg. Underveis i boka var det så mange spørsmål jeg ville ha svar på. (Heldigvis fikk jeg svar!) Som for eksempel, hvem er buskmennene? Danforth, er han snill eller slem? Hvordan skal de bekjempe grensevokterne (På baksiden av boka blir de kalt styxene, men inni boka kalles de grensevokterne)?

Persongalleriet i denne serien er stort. De fleste av karakterene liker jeg veldig godt. Som Will. Han er hovedpersonen i serien. Jeg liker godt vennskapet hans med Chester og vennskapet han har med Elliot. Stakkars Chester. Jeg både skjønner ham og skjønner ham ikke. Så har ikke jeg opplevd noe så traumatisk som det han har. Det er ganske grusomt å lese om at han bare blir galere og galere. Hadde jeg vært Stephanie, hadde jeg óg vært livredd. Mrs. Burrows har forandret seg mye i løpet av serien. I starten så hun bare på tv. Nå er hun aktiv og gjør det hun kan. Jeg liker henne mye bedre nå. Likte henne ikke noe særlig i starten. Colly, jaktkatten, er alltid sammen med henne. Colly er skikkelig søt. Så har vi jo Drake. En av mine favorittpersoner i serien. Hvorfor måtte det ende slik? (Hvis dette ikke gir noen mening, så skjønner jeg det godt, men hvis du har lest boka, skjønner du hva jeg sikter til...)

Også er det så mange jeg absolutt ikke liker. Som Rebecca-tvillingene og Hermione. Kan ikke de bare gå og dø i et hull? Jeg ble nesten litt sint når jeg leste om dem. Og grensevokterne og armagiene deres. Måten Fasen utføres på er bare helt motbydelig!!! Selvfølgelig må jo Martha også dukke opp. Den gale kjerringa. Har ikke du skapt nok trøbbel for stakkars Chester?

Jeg elsket slutten. Den samlet sammen mange løse tråder. I tillegg kom den helt overraskende på meg. Hadde virkelig ikke sett for meg at det skulle ende slik. Ikke i mine villeste drømmer, med det passet godt!

Jeg anbefaler virkelig!

Innlegget ble opprinnelig publisert på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den siste boken i "Tunneler" serien! Jeg må bare si at jeg ble ikke skuffet!

Denne boken fanget meg på første side. Man startet midt i slutten av bok 5 "Spiral" så det ble spennende allerede på begynnelse. Mine favoritt personer er: Elliot, Drake og Will! Jeg liker også Chester, men jeg synes så synd på ham. Du skjønner det hvis du har lest boka. Jeg synes også synd på Will og Elliot for at de ikke kunne være sammen.

Jeg vil bare si til slutt at jeg følte meg tom innvendig etter at jeg ble ferdig med boka. Jeg ville ikke gi slipp på bok-serien. Det er et godt tegn, ikke sant^.^

Terningkast 6 fra meg!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

"Hva er det de sier om at det alltid er lys i enden av tunnelen?"
"Ikke tro på dem," sa Drake. "De aner ikke hva de snakker om."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Spøker du?" "Moren min?" "Du ligner henne omtrent like mye som en bøtte med døde snegler." Chester begynte å hviske rasende til Danforth, og han holdt løpet på hagla presset mot mannens tinning.
Stephanie kjente at kroppen til Martha spente seg.
"Jeg er lei for at du føler det slik, kjære"
Martha trakk av

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Spiral" av Roderick Gordon
  • "Nærmere" av Roderick Gordon
  • "Demonene" av Jon Ewo
  • "Fritt fall" av Roderick Gordon
  • "Naskerne" av Arne Svingen
  • "Avgrunnen" av Roderick Gordon
  • "Straffekolonien" av Jon Ewo
  • "Profetien" av Maggie Stiefvater
  • "Tunneler" av Roderick Gordon
  • "Ildtronen" av Rick Riordan
  • "Gone - frykten" av Michael Grant
  • "Neptuns sønn" av Rick Riordan
Alle bokanbefalinger for dette verket