Heidi Løke

gi aldri opp!

av (forfatter) og Stig Aasvik (medforfatter).

Publicom 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.42 (19 terningkast.)

39 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Pias eksemplar av Heidi Løke - gi aldri opp!

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Biografier

Lesedato

2020

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

11. august 2012. Olympisk mester, 10 000 mennesker på tribunen. Her står jeg alene på badet et øyeblikk. Jentene sminker seg. Stemningen er elektrisk. Vi vant til slutt. Jeg tar på meg den røde kjolen som egentlig er litt for stor, men som vi har fått utdelt av Norges Olympiske Komité. Jeg er stolt. Ble sminken for kraftig? Jeg hører latteren fra jentene, men jeg foretrekker å være alene. "Kommer Mette-Marit på festen?" hører jeg en av jentene spørre. Plutselig er det helt stille og jeg er tilbake til en annen tid. Jeg er i en garderobe i Tyskland i 2001. Lübeck. Idrettslinja på videregående er på skoletur. Jeg, en jente som få trodde på. Jeg, som satt på benken på jenter 12. Jeg tenker på pappa som hadde tre jobber for at vi syv skulle ha det bra. Jeg tenker på mamma som alltid var der. Jeg tenker tilbake på de siste ti minuttene i Lübeck, på denne kampen uten tilskuere. Kanskje var det her jeg bestemte meg? Kanskje var det her jeg ble noe annet enn søstera til Frank.

Bokdetaljer

Forlag Publicom

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788292526859

EAN 9788292526859

Omtalt person Heidi Løke

Språk Bokmål

Sider 184

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 10 7 2 0 0

Bokomtaler

Innlegget om denne boken har vært veldig populært; faktisk innlegget som er mest lest. Les det her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heidi Løke, Guttejenta fra Sandefjord
Av Marie Berg
"Heidi Løke- Gi aldri opp"
Av Heidi Løke handler om Livet til Heidi Løke og å aldri gi opp. Guttejenta fra Sandefjord som vokste opp med flere brødre er i dag en av verdens beste håndball spillere. Brødrene er grunnen til at hun begynte med sport. Hun startet først på fotball men byttet så til håndball. I en alder av tolv satt hun på benken og så de andre spille. Likevel klarte hun å bli verdensmester. Boken handler egentlig kort fortalt om å aldri gi opp. Det er derfor jeg liker boken så godt. Heidi Løke forklarer godt om hvordan man bli god i håndball, og at man aldri skal slutte og tro på seg selv . Jeg gir boken terningkast fem. Heidi forklarer om livet sitt på en spennede og fakta-basert måte. Boken passer perfekt for meg, fordi jeg er selv håndballspiller og spiller samme sted som Heidi. Likevel trekker jeg litt ned fordi jeg syns hun kunne forklart litt mindre om kjærlighetslivet og litt mer om håndballen, men boken er fantastisk for en håndball interessert og jeg anbefaler den veldig. Jeg gir den terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka handler om Heidi Løke sin lange og slitsomme vei til toppen. Hun vokste opp med eldre brødre. Begge spiller håndball, det samme med Heidi. Heidi Løke var den dårligste på laget og ikke i veldig bra form. En ekte benkesliter. Løke ville spille mer og bestemme seg for å bli bedere, uvitende om at hun skulle bli verdens beste håndballspiller. Hun trente styrke, basis, håndball og kondisjon. I dag er hun på det norske landslaget, og er strekspiller utnevnt til verdens beste.

Boka går også inn på oppveksten og om livet til Heidi som mamma og håndballspiller. Hun skriver om klubbene hun har spilt/spiller i. Den handlet mest om håndball, men også litt om Heidi Løke som person. Dette er en bra bok for håndballspillere fra 10 og oppover. Hvis du vil lese en selvbiografi så er denne veldig fin om du er interessert i håndball. Jeg likte boka gått fordi man får vite at Løke er mye mer enn en håndballspiller. Heidi Løke er et veldig godt eksempel på at man aldri skal gi opp, og at hardt arbeid alltid lønner seg. Jeg gir boka 5

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Dronningen" av Ingar Sletten Kolloen
  • "Fotballmysteriet" av Martin Widmark
  • "Diamantmysteriet" av Martin Widmark
  • "Maria og pappa - livet etter mamma" av Marius Holmsen
  • "Kaos hos Daisy" av Jill Mansell
  • "Pappas prinsesse" av Sigrid Beate Edvardsen
  • "Hjem til jul - fortellinger" av Levi Henriksen
  • "Sommerpaviljongen" av Santa Montefiore
  • "Svindel og multelikør" av Catharina Ingelman-Sundberg
  • "Jeg er Zlatan" av Zlatan Ibrahimović
  • "Sugemerket" av Unni Lindell
  • "Schindlers liste" av Thomas Keneally
Alle bokanbefalinger for dette verket