-
Tusen strålende soler
av Khaled Hosseini
(ISBN-13: 9788251623384)
Innbundet
-
Bekreftelsen
frisk med lavkarbo
av Sofie Hexeberg
(ISBN-13: 9788202367558)
Innbundet
-
Spiser vi farlig mat?
fakta bak overskriftene
av Andrea Claire Harte Smith
(ISBN-13: 9788291101613)
Innbundet
-
Mat og vin i vårt Piemonte
en guide til gode mat og vinopplevelser sett med våre helt personlige øyne
av Eli Anne Refstad
(ISBN-13: 9788299804707)
Innbundet
-
The food of love
av Anthony Capella
(ISBN-13: 9780316726733)
Innbundet
-
Fenalår
historien om en norsk delikatesse og spesialitet
av Helge Christie
(ISBN-13: 9788230003817)
Innbundet
-
Italian food artisans
traditions and recipes
av Pamela Sheldon Johns
(ISBN-13: 9780811821292)
Innbundet
-
Matguide for Oppland
en guide til spesielle matopplevelser
av Torunn Linneberg
(ISBN-13: 9788299584104)
Spiral
-
Mord på menyen
12 historier om mat og mord fra verdenslitteraturen
av Peter Haining
(ISBN-13: 9788258811128)
Innbundet
-
Spis smart
mat for hjernen
av Astrid Lavoll-Nylenna
(ISBN-13: 9788272014239)
Innbundet
-
7 dager i Pyreneene
av Claus Wiese
(ISBN-13: 9788280710505)
Innbundet
-
Buon appetito!
hjelp til selvhjelp på italienske restauranter
av Steinar Lone
(ISBN-13: 9788243002777)
Heftet
-
Mat for immunforsvaret
av Kirsten Hartvig
(ISBN-13: 9788205308961)
Innbundet
-
Mat i Norden
smaken av Danmark
av Claus Meyer
(ISBN-13: 9788279003328)
Innbundet
-
Endelig slank
hvordan jeg gikk ned 26 kilo på fem måneder med lav GI-mat
av Anne M. Lystad
(ISBN-13: 9788205370340)
Innbundet
-
Mat
hvit fisk - helt enkelt
av Jørn Lie
(ISBN-13: 9788276834215)
Innbundet
-
Den gode smaken
om bygdekvinner, mat og matkultur frå Møre og Romsdal
av Magnar Fjørtoft
(ISBN-13: 9788277800592)
Innbundet
-
Himmelske kombinasjoner
en lek med mat og vin
av Geir Salvesen
(ISBN-13: 9788251624176)
Innbundet
-
Mer enn mat
din vei til god helse og trivselsvekt
av Audun Myskja
(ISBN-13: 9788272014994)
Innbundet
-
12 måneder i Toscana
av Tessa Kiros
(ISBN-13: 9788281880498)
Heftet