-
En smak av Oslo og Akershus
av Tom V. Helgesen
(ISBN-13: 9788292923061)
Innbundet
-
E-stoffer
kjemisk forvirring
av Bill Statham
(ISBN-13: 9788281730892)
Heftet
-
Vel bekomme!
av Øyvind Thorsen
(ISBN-13: 9788205265356)
Innbundet
-
Ja, vi spiser!
sitater om nytelse
(ISBN-13: 9788272013447)
Innbundet
-
Rakefisk
en vidunderlig spise
av Astri Riddervold
(ISBN-13: 9788204128768)
Heftet
-
Tørrfisk
mat og tradisjoner
av Elisabeth Johansen
(ISBN-13: 9788291233499)
Innbundet
-
Sannheten om mat
av Jill Fullerton-Smith
(ISBN-13: 9788281782631)
Heftet
-
Mat for ølvenner
av Georg Parmann
(ISBN-13: 9788258804472)
Innbundet
-
Mat for livet
smart lavkarbo for hele familien
av Fedon Lindberg
(ISBN-13: 9788202368890)
Innbundet
-
Spis i det gamle Roma
Trastevere
av Per Pallesen
(ISBN-13: 9788204070050)
Heftet
-
Smakens fysiologi
av Jean-Anthelme Brillat-Savarin
(ISBN-13: 9788243003705)
Innbundet
-
Sicilia
en kulinarisk reise
av Matthias Mattenberger
(ISBN-13: 9788281030442)
Pakker
-
Bodils heimelaga
norsk mat
av Bodil Nordjore
(ISBN-13: 9788204133496)
Innbundet
-
Farlig godt
fortellinger om verdens beste råvarer
av Torgrim Eggen
(ISBN-13: 9788275471411)
Innbundet
-
Bacalao
om klippfisk som kultur og mat
av John Hollen
(ISBN-13: 9788203220852)
Innbundet
-
GI gourmet
nyt god mat og gå ned i vekt
av Ola Lauritzson
(ISBN-13: 9788205407909)
Innbundet
-
100 år med kokebøker
mat, historie og mennesker
av Per A. Borglund
(ISBN-13: 9788299743518)
Innbundet
-
Italia
mat og livsstil
av Linda Doeser
(ISBN-13: 9788278221631)
Innbundet
-
Mat og måltid
av Henry Notaker
(ISBN-13: 9788203234064)
Innbundet
-
Mat og vin i Nord-Italia
en kulinarisk reiseguide
av Arne Ronold
(ISBN-13: 9788241903649)
Heftet