-
Mat for ølvenner
av Georg Parmann
(ISBN-13: 9788258804472)
Innbundet
-
Spis i det gamle Roma
Trastevere
av Per Pallesen
(ISBN-13: 9788204070050)
Heftet
-
Culinaria Italia
italienske spesialiteter
av Claudia Piras
(ISBN-13: 9788278222294)
Innbundet
-
Raw food på norsk
de beste oppskriftene på naturlig mat
av Erica Palmcrantz
(ISBN-13: 9788202322694)
Heftet
-
Maten er halve føda
en gastronomisk rundreise med smaksprøver
av Kjell Arild Pollestad
(ISBN-13: 9788202201777)
Innbundet
-
The Omnivore's Dilemma
A Natural History of Four Meals
av Michael Pollan
(ISBN-13: 9781594132056)
Paperback
-
In Defence of Food
The Myth of Nutrition and the Pleasures of Eating
av Michael Pollan
Hardcover
-
The Omnivore's Dilemma
The Search for the Perfect Meal in a Fast-food World
av Michael Pollan
(ISBN-13: 9780747586753)
Paperback
-
Til matens forsvar
av Michael Pollan
(ISBN-13: 9788281880450)
Innbundet
-
Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel
en unders√∏kelse av verdier
av Robert M. Pirsig
(ISBN-13: 9788253018560)
Heftet
-
Den elskelige giftblandersken
av Arto Paasilinna
(ISBN-13: 9788203210815)
Innbundet
-
Snekker Andersen og julenissen
av Alf Prøysen
(ISBN-13: 9788205279551)
Innbundet
-
Den ulende mølleren
av Arto Paasilinna
(ISBN-13: 9788203210471)
Heftet
-
De hengte revenes skog
av Arto Paasilinna
(ISBN-13: 9788203208973)
Innbundet
-
Jeg forbanner tidens elv
roman
av Per Petterson
(ISBN-13: 9788249505951)
Innbundet
-
Harens år
av Arto Paasilinna
(ISBN-13: 9788203207051)
Innbundet
-
Ut og stjæle hester
roman
av Per Petterson
(ISBN-13: 9788249502295)
Heftet