-
Franske fristelser
opplevelser med kniv, gaffel og korketrekker
av Peter Mayle
(ISBN-13: 9788249609710)
Innbundet
-
Ekte mat
av Andreas Viestad
(ISBN-13: 9788202331986)
Innbundet
-
Slik vann tar form
om mat, vin og drap på Sicilia
av Andrea Camilleri
(ISBN-13: 9788205392892)
Heftet
-
God mat
av Anna Bergenström
(ISBN-13: 9788205255401)
Innbundet
-
Kokk på ville veier
jakten på det perfekte måltid
av Anthony Bourdain
(ISBN-13: 9788251620963)
Innbundet
-
Mat og drikke
av Tom Victor Gausdal
(ISBN-13: 9788275472814)
Innbundet
-
Franske kvinner blir ikke fete
kunsten å spise med nytelse
av Mireille Guiliano
(ISBN-13: 9788248906346)
Heftet
-
Bagateller for lisvnytere
vin og mat i magisk kombinasjon
av Eyvind Hellstrøm
(ISBN-13: 9788279002154)
Innbundet
-
Gastronomi
til bords med historien
av Henry Notaker
(ISBN-13: 9788203156489)
Innbundet
-
Mat og vin i utsøkt harmoni
av Gastronomisk Institutt
(ISBN-13: 9788205217928)
Innbundet
-
Gode adresser
Europa rundt med ganen som veiviser
av Eyvind Hellstrøm
(ISBN-13: 9788279001737)
Innbundet
-
Norsk mat med Andreas Viestad
av Andreas Viestad
(ISBN-13: 9788202287412)
Innbundet
-
Mat og vin
mat til vin og vin til mat
av Trond Moi
(ISBN-13: 9788205309746)
Heftet
-
Norges nasjonalretter
en matglad reise i vårt eget land
av Arne Brimi
(ISBN-13: 9788278880227)
Innbundet
-
Kjernesunn mat
forvandler familien på få uker
av Ninka-Bernadette Mauritson
(ISBN-13: 9788202313487)
Innbundet
-
Alice B. Toklas kokebok
av Alice B. Toklas
(ISBN-13: 9788299757409)
Innbundet
-
Ekte vare
guiden til uforfalsket mat
av Mats-Eric Nilsson
(ISBN-13: 9788243004917)
Innbundet
-
Lykke i Piemonte
en mat- og vinreise
av Klaus Hagerup
(ISBN-13: 9788203235368)
Innbundet
-
Kokkejævler
av Anthony Bourdain
(ISBN-13: 9788251620284)
Heftet
-
Frisk med lavkarbo
nytt liv med riktig mat
av Sofie Hexeberg
(ISBN-13: 9788202322731)
Innbundet