-
Vinter i Bellapalma
av Jens Bjørneboe
(ISBN-13: 9788253025025)
Heftet
-
Havet
av John Banville
(ISBN-13: 9788251622585)
Innbundet
-
Smakens fysiologi
av Jean-Anthelme Brillat-Savarin
(ISBN-13: 9788243003705)
Innbundet
-
100 år med kokebøker
mat, historie og mennesker
av Per A. Borglund
(ISBN-13: 9788299743518)
Innbundet
-
Den store E-nummerboken
vit hva du spiser!
av Øivind Brekke
(ISBN-13: 9788245802078)
Innbundet
-
Frå naturens kjøken
mat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen
av Arne Brimi
(ISBN-13: 9788200364450)
Innbundet
-
God mat
av Anna Bergenström
(ISBN-13: 9788205255401)
Innbundet
-
Kokk på ville veier
jakten på det perfekte måltid
av Anthony Bourdain
(ISBN-13: 9788251620963)
Innbundet
-
Norges nasjonalretter
en matglad reise i vårt eget land
av Arne Brimi
(ISBN-13: 9788278880227)
Innbundet
-
Kokkejævler
av Anthony Bourdain
(ISBN-13: 9788251620284)
Heftet
-
Gourmeten
roman
av Muriel Barbery
(ISBN-13: 9788282200271)
Innbundet
-
Om å skrive
av Hans Olav Brenner
(ISBN-13: 9788293110002)
Innbundet
-
Samlede dikt
av Hans Børli
(ISBN-13: 9788252545081)
Innbundet
-
Nedenom og hjem
av Charles Bukowski
(ISBN-13: 9788205330320)
Heftet
-
A Short History of Nearly Everything
av Bill Bryson
(ISBN-13: 9780552997041)
Paperback
-
Samlede dikt
av André Bjerke
(ISBN-13: 9788203186912)
Innbundet
-
Den usynlige muren
av Harry Bernstein
(ISBN-13: 9788280711670)
Innbundet
-
Iskaldt bedrag
av Dan Brown
(ISBN-13: 9788280871282)
Innbundet
-
Den digitale festning
av Dan Brown
(ISBN-13: 9788280870971)
Innbundet
-
Babettes gjestebud
av Karen Blixen
(ISBN-13: 9788205325838)
Heftet