-
En smak av Oslo og Akershus
av Tom V. Helgesen
(ISBN-13: 9788292923061)
Innbundet
-
Ja, vi spiser!
sitater om nytelse
(ISBN-13: 9788272013447)
Innbundet
-
Rakefisk
en vidunderlig spise
av Astri Riddervold
(ISBN-13: 9788204128768)
Heftet
-
7 dager i Pyreneene
av Claus Wiese
(ISBN-13: 9788280710505)
Innbundet
-
Buon appetito!
hjelp til selvhjelp på italienske restauranter
av Steinar Lone
(ISBN-13: 9788243002777)
Heftet
-
Sicilia
en kulinarisk reise
av Matthias Mattenberger
(ISBN-13: 9788281030442)
Pakker
-
Bodils heimelaga
norsk mat
av Bodil Nordjore
(ISBN-13: 9788204133496)
Innbundet
-
Bacalao
om klippfisk som kultur og mat
av John Hollen
(ISBN-13: 9788203220852)
Innbundet
-
GI gourmet
nyt god mat og gå ned i vekt
av Ola Lauritzson
(ISBN-13: 9788205407909)
Innbundet
-
Mat i Norden
smaken av Danmark
av Claus Meyer
(ISBN-13: 9788279003328)
Innbundet
-
Italia
mat og livsstil
av Linda Doeser
(ISBN-13: 9788278221631)
Innbundet
-
Mat
hvit fisk - helt enkelt
av Jørn Lie
(ISBN-13: 9788276834215)
Innbundet
-
Den gode smaken
om bygdekvinner, mat og matkultur frå Møre og Romsdal
av Magnar Fjørtoft
(ISBN-13: 9788277800592)
Innbundet
-
Himmelske kombinasjoner
en lek med mat og vin
av Geir Salvesen
(ISBN-13: 9788251624176)
Innbundet