Fortunately, the milk

av (forfatter) og Chris Riddell (illustratør).

2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.09 (35 terningkast.)

81 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Lisbeth Bulas eksemplar av Fortunately, the milk

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Barnebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

You know what it's like when your mum goes away on a business trip and Dad's in charge. She leaves a really, really long list of what he's got to do. And the most important thing is DON'T FORGET TO GET THE MILK. Unfortunately, Dad forgets. So the next morning, before breakfast, he has to go to the corner shop, and this is the story of why it takes him a very, very long time to get back. Featuring: Professor Steg (a time-travelling dinosaur), some green globby things, the Queen of the Pirates, the famed jewel that is the Eye of Splod, some wumpires, and a perfectly normal but very important carton of milk. The award-laden, bestselling Neil Gaiman, author of The Ocean at the End of the Lane, Stardust, Neverwhere, The Graveyard Book and Coraline, brings his biggest ever publishing year to a spectacular conclusion with this gloriously entertaining novel about time-travel, dinosaurs, milk and dads.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9781408841761

EAN 9781408841761

Genre Fantastisk litteratur

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

12 15 7 1 0 0

Bokomtaler

Denne sommeren har jeg for første gang lest noen av Neil Gaimans bøker. Til nå er The Graveyard book og The Ocean at the end of the lane slukt med stor lyst. Siste bok på lista var Heldigvis hadde jeg melka, en bok som ble lest mens tordenværet herjet som verst i helga. Jeg må si at dette er et forfatterskap jeg skal lese mer av, må bare ta en liten pause nå for å ikke ødelegge leselysten.
Heldigvis hadde jeg melka handler om en far som må ut å kjøpe melk, han blir veldig lenge borte. Når han kommer tilbake forteller han hva som hendte på den lille turen fra butikken. Dette er en galoperende historie om sjørøvere og tidsreising og en dinosaurus som er professor og forfatter. Det er nesten så jeg får assosiasjoner til Zinken Hopps Trollkrittet, helt surrealistisk begge disse historiene. Boka er full av herlige tegninger som illustrerer historien. Jeg lo godt flere ganger. Dette er en bok jeg trygt kan anbefale til andre. Tror ikke jeg skal si mer nå, annet enn "les, les!". Foresten tror jeg at jeg skal lese Coraline, før jeg tar en pause, er jo så godt igang :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som blodfan av Gaiman kaster jeg meg over alt han gir ut. Denne barneboken var intet unntak. Det er en energisk (nesten heseblesende) liten sak som er en hyllest til alle fantasifulle foreldre.

Vi møter slimete romvesener, smarte og syngende dinosaurer samt et knippe mindre smarte sjørøvere. Engasjerende fortalt av Gaiman og overstadig kreativt illustrert av Skottie Young.

Jeg tror den passer godt til barn mellom 7 og 11, og den er perfekt til høytlesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To barn venter på at faren skal komme hjem fra butikken med melk til frokosten. De venter lenge og kjeder seg noe fryktelig. Da faren kommer hjem forteller han en enorm (skrøne?)historie om hvorfor han kom så sent hjem fra butikken. Elsker plottet; sci-fi-skillsa til Gaiman kommer virkelig til sin rett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Why is your gorilla holding a trans-temporally dislocated milk container?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes ikke noe vakrere i hele skaperverket enn dinosaurer som synger flerstemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

I år skal jeg se om jeg ikke kan fullføre PopSugar sin Reading Challenge 2015. Det er hele 50 bøker å lese. Noen blir utfordrende, mens andre ser jeg blir lette. Har bestemt meg for at en bok ikke skal høre til mer enn en kategori. Blir nok noen barnebøker også på min liste da det er en del av jobben min. For de som ikke har sett listen, kan de sjekke ut denne linken http://www.popsugar.com/love/Reading-Challenge-2015-36071458


Godt sagt! (1) Varsle Svar

En liste over bøkene jeg har lest i 2015. Som barn- og ungdomsbibliotekar går det mye i bøker som passer for den gruppen.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

En liste over bøkene jeg har lest i 2015. Som barn- og ungdomsbibliotekar går det mye i bøker som passer for den gruppen.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Jakten på evighetsmaskinen" av Lars Henrik Eriksen
 • "Teslas loft" av Neal Shusterman
 • "Leo får en liten onkel" av Tiril Valeur
 • "Denne elgen er min" av Oliver Jeffers
 • "Moulton og meg" av Torill Kove
 • "Førstemamma på Mars" av Gyrid Axe Øvsteng
 • "Jenta som elsket fabeldyr" av Sylvia Douyé
 • "Snøkattprinsen" av Dina Norlund
 • "Sommerregler" av Shaun Tan
 • "Hemmeligheten" av H.L. Phoenix
 • "Kariba - elvens hemmelighet" av James Clarke
 • "Vi fant en hatt" av Jon Klassen
Alle bokanbefalinger for dette verket