Pandora's Ark (Vatican Knights)

av (forfatter).

Hive Collective 2012 Kindle Edition

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Johnny Olsens eksemplar av Pandora's Ark (Vatican Knights)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

J

Lesedato

2014

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Hive Collective

Utgivelsesår 2012

Format Kindle Edition

Språk Engelsk

Sider 295

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

For tretti år siden var verden i det utforskende stadiet av å skape en teknologi som kan gi kunstig intelligens. Tretti år senere er teknologien blitt perfeksjonert. I en lab eller annet sted i et avsidesliggende fjellområdene i Iran, nanopartikler, eller mikro-roboter, som er blitt skapt for å være selvdrevet og selvreproduserende, hver dag i utvikling og lære av erfaring. De har blitt programmert til å være det ultimate rovdyr og sluker alt i sin vei og lar ingenting tilbake. Nå i hendene på en terroristgruppe, som har Vatikanet som maal.. De vil bruke Paktens Ark som en trojansk hest, og naa må Kimball Hayden og hans team av Vatikan Knights stoppe den om fullstendige ødeleggelse av Roma ved å bekjempe noe usett, og noe som kan drepe i løpet av sekunder.

"Fra cage-fighting i Las Vegas, til pavelige intriger i Vatikanet, og til dødelig nanoteknologi forskning i fjellene i Iran, trekker Rick Jones tråder av global konspirasjon til et nett og en page turner finish som fanger leseren og doesn ' t let go. Få fart på lesingen med Vatikanet Knights serien nå, slik at du kan være den som forteller dine venner hvor gode disse bøkene er, heller enn å måtte høre det fra dem. " -. K W. Jeter, forfatter av Kim Oh Thrillere

"Rick Jones spinner et nett av action og spenning som garantert vil lokke selv den mest kresne leser. Echoes av Michael Crichton og James Rollins gjør Pandora Ark til en historie du vil ikke vil gå glipp av!" - David Wood, forfatter av Dane Maddock serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket