WETA: The Collector's Guide 2011

HarperCollinsPublishers 2011 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Catrine Munsters eksemplar av WETA: The Collector's Guide 2011

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Filmbøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag HarperCollinsPublishers 2011

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9781869509293

Språk Engelsk

Sider 304

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er på en måte en katalog med alt WETA har laget de siste 10 årene. Boka forteller om WETA's første line-up med figurer til LOTR der de samarbeidet med Sideshow frem til de splittet seg i 2006. WETA har siden da stått på egne bein og dette er deres historie i bilder - med alt de har produsert. Jeg likte spesielt at de har tatt med bilder av figurer som aldri ble utgitt - grunnet det ikke kom gjennom styremøter, eventuelle design som ville gjort det vanskelig å reprodusere og/eller frakte uten at noe skulle knekke av. Vi får vite kort om artistene som står bak hver enkelt figur og eventuelt om det er en spesiell historie bak designet eller noe som skjedde under produksjonen. Også om konseptet der noen av figurene kan stille opp mot hverandre for å lage en scene.

The WETA Cave, et mini-museum sammenhengende med WETA workshop-en åpnet i 2008 i Wellington, New Zealand. Line-upen deres så langt med figurer inkluderer blant annet LOTR, The Muppets, Peter Jackson's King Kong, Narnia, Dr. Grordbort's, Superman Returns, Doctor Who, Distric 9 og The Master Swordsmith collection by Peter Lyon - en serie med ekte unike sverd laget av WETA's egen smed. Pluss noen sider med innblikk i de daglige aktiviteter i The WETA Cave.

Dette er i hovedgrunnen en nydelig tykk bildebok som jeg kommer til å bla ofte i. Boka er perfekt for den store figursamleren. Boka har 300 sider med bilder med høy kvalitet, og er designet og skrevet av Daniel Falconer (som er konseptuell designer, skulptør og lidenskapelig samler selv).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket