Slakteren

av (forfatter) og Hans Marius Stormoen (oversetter).

Damm 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.85 (41 terningkast.)

115 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Matias Rakes eksemplar av Slakteren

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Krim/spenning

Lesedato

2022

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Jack Reacher, eks-MP og evig vagabond, blir på vakt når en privat etterforsker dukker opp i Key West og begynner å stille spørsmål om ham. Oppsatt på å holde seg unna trøbbel skjuler han sin identitet. Når han senere finner mannen drept, med avkuttede fingre, innser han at det er på tide å dra videre. Men to spørsmål plager ham: Hvem er etterforskerens oppdragsgiver og hva vil vedkommende ham? Og hvem er den sykelige onde forretningsmannen Hobie? Reacher begynner å følge sporene, som går tredve år tilbake i tiden. Dette er den tredje romanen om Jack Reacher.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788204079725

EAN 9788204079725

Genre Krim Thrillere

Språk Bokmål

Sider 447

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

12 18 5 5 1 0

Bokomtaler

Slakteren av Lee Child er bare en fantastisk Jack Reacher-triller. Boken er fylt av spenning og action fra start til slutt.

I denne Jack Reacher-trilleren blir Reacher funnet i en liten Amerikansk by av en liten, tykk, eldre mann. Dagen etter er mannen drept og det er andre som går rundt i byen og spør etter han. Reacher bestemmer seg for å finne ut av hvorfor folk spør etter han. Dette fører til at Reacher blir dratt inn i noe en tidligere mentor av han har startet på. Han blir satt i situasjoner som han tidligere ikke har trengt å forholde seg til, som eksempel det å føle trangen for å beskytte et annet menneske og være redd for deres sikkerhet. Det å beskytte andre mennesker har vært en del av jobben hans, men de han har beskyttet har aldri stått ham nær på denne måten.

Jack Reacher blir nødt til å dra frem sine tidligere erfaringer fra han var i MP (militær politiet). Han blir nødt til å innhente informasjon som han egentlig ikke har mulighet til å få lenger, siden han er blitt sivilist. Og han er nødt til å beskytte det kjæreste han har.

Dette er en bok som jeg nesten ikke klarte å legge fra meg. Den røper ingenting om utfallet og til tider kan man nesten tro at alt vil løse seg lenge før boken er ferdiglest. Lee Child klarer å holde på spenningen til siste side, selv om man på enkelte plasser tror at tingene skal løse seg så klare han å få til en vri som både er sannsynlig og actionfylt. Jeg kan absolutt anbefale denne boken til andre, for selv om jeg akkurat er ferdig å lese boken kunne jeg godt ha tenkt meg å starte på den på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Superb thriller/ spenningsroman/ krim-mysterium i Jack Reacher serien. Spennende, voldelig, brutal og uforutsigbar. Mao, her får fansen full pakke! Jeg digger det og triller en fortjent sekser på min bok-kritikk terning.

Denne Jack Reacher boken fant jeg gratis i en av Oslos bok-kiosker. Et flott tiltak-tilbud hvor man ofte finner gode og helt gratis bruktbøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er «heltebøker» om en mann som står på den svakes side, men akkurat nok action til at bøkene blir kjempespennende og vanskelig å legge fra seg. Alt i alt burde det si deg at dette er fantastiske bøker som er vel verd å bruke tid på. Hvis du liker thrillere eller krim er dette litteratur midt i blinken for deg!

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Gjesten - en Jack Reacher-thriller" av Lee Child
 • "Uten nåde" av Luke Delaney
 • "Livvakten - en Jack Reacher-thriller" av Lee Child
 • "Fellen" av Lee Child
 • "Ett skudd - en Jack Reacher-thriller" av Lee Child
 • "Fienden - en Jack Reacher-thriller" av Lee Child
 • "Hardt mot hardt - en Jack Reacher-thriller" av Lee Child
 • "Veien tilbake" av Lee Child
 • "Reachers hevn - en Jack Reacher-thriller" av Lee Child
 • "En mann går inn på en bar - samlede noveller" av Lee Child
 • "Haikeren - en Jack Reacher-thriller" av Lee Child
 • "Delt by" av Lee Child
Alle bokanbefalinger for dette verket