Inn med sølvskje

Bagatellemat gjort forståelig

av (forfatter), Anne-Kat Hærland (forfatter) og Trygve Indrelid (illustratør).

Pantagruel 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.14 (7 terningkast.)

57 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Marianne Augustas eksemplar av Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

MAT, DRIKKE OG REISE

Lesedato

2017

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på gourmetmat. Oppskriftene er detaljerte slik at det skal være enkelt å gjøre det riktig. Med register.

Omtale fra forlaget

Jeg har en enorm bunke kokebøker, og det morsomste er å lage ting jeg aldri har laget før. Det jeg ikke synes er fullt så morsomt, er kokebøker som er totalt ubegripelige. Kokebøker som får meg til å føle meg dum. Selvsagt finnes det kokebøker på markedet som er så enkle at selv en komplett tomsing kan klare å følge dem, men der er jo ofte problemet at maten er dørgende kjedelig. Jeg har ikke noe behov for en inn med teskje-forklaring på hvordan man lager kjøttpudding. Norges muligens trøtteste middagsrett. Jeg vil ha det inn med sølvskje. Jeg vil ha fantastisk mat gjort forståelig. Jeg hadde lyst til å lære noen få av alle de tingene Eyvind Hellstrøm kan. Bagatelle i Oslo er den eneste restauranten i Norge med to stjerner i Guide Michelin, og Eyvind er mannen bak restauranten. Alle oppskrifter i denne boken er det Eyvind som har komponert, jeg har listet meg rundt ham og skrevet ned det han har gjort, også har jeg dratt hjem til mitt eget kjøkken og laget alle rettene en gang for å forsikre meg om at notatene stemte. Jeg har stilt en rekke dumme spørsmål og noen ganske gode, vi har ledd og jeg har lært masse. Jeg håper denne boken får deg også til å le, og selvfølgelig til å lære.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788279002956

EAN 9788279002956

Språk Bokmål

Sider 240

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 1 0 4 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Terjes kjøkken - mat fra en verdensmester" av Terje Ness
  • "Verdens beste - Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks" av Eyvind Hellstrøm
  • "Basic - ganske enkelt god mat" av Sabine Sälzer
  • "Bagatelle - Hellstrøms siste måltid" av Eyvind Hellstrøm
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Barmens grill" av Lars Barmen
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Enkle & perfekte menyer" av Eyvind Hellstrøm
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
Alle bokanbefalinger for dette verket