Farlige engler

Weetzie Bat 1-5

av (forfatter) og Elisabeth Bjørnson (oversetter).

Gyldendal 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.62 (8 terningkast.)

22 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Mali Borkhus Nordangs eksemplar av Farlige engler - Weetzie Bat 1-5

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Inneholder de fem bøkene om Weetzie Bat og hennes venner, familie, elskere og kjærester. Vi møter eksentriske kunstnere og skeive skjebner, der handlingen er lagt til en hollywoodsk popvirkelighet, også kalt Shangri-L-A. Her skildres ungdommelige nåtidsskjebner, tett vevet sammen i hårfin balanse mellom frykt og begjær, fryd og smerte. Og alle er sårbare for den farligste engelen av dem alle, kjærligheten.

Omtale fra forlaget

Sensuelt og mytisk om den farligste av alle engler ... kjærligheten For første gang er Francesca Lia Blocks glitrende, mørke, postmoderne eventyr fra Los Angeles samlet i én bok. De som allerede har stiftet bekjentskap med romanene om Weetzie Bat og vennene hennes, vil fryde seg over denne skattkisten av en leseropplevelse.Farlige engler gir oss ungdommelige nåtidsskjebner vevet inn i hverandre, balanserende hårfint på den tynne linen som utgjør grensen mellom frykt og begjær, mellom fryd og smerte, hvor alle er sårbare for den farligste engelen av dem alle .;- kjærligheten i alle dens uttrykk og former.Francesca Lia Block skriver utradisjonelt, sensuelt og utfordrende. Farlige engler er en 5-i-ett roman om kjærligheten, Kjærligheten som innebærer den største risiko, men som også lokker med frelse .; eller lindring. Klipp fra omtaler"Transcendent." (The New York Times Book Rewiev)"A senualist's paradise..." (Spin)"Modern and mythic" (The Village Voice)"Enestående punkrock-alve-surfebok av en helt egen dimensjon" (Terje Thorsen, Dagbladet)"Selv om Block beskriver kjærligheten som det store i livet, blir det aldri til sukkerspinnkliss. Ikke med Los Angeles og byens nattsvarte sider som kulisse." (Hege Steinsland, Aftenposten)"Franscesca Lia Blocks bøker er preget av overskudd og originalitet. Dersom man har sansen for denne eventyrlige og fantastiske stilen, er man solgt. Språket flyter fritt i en nærmest eruptiv stil, der eventyret og myten fusjonerer med det hypermoderne og kule." (Siri M. Kvamme, Bergens Tidene)

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788205351127

EAN 9788205351127

Omtalt sted Los Angeles

Språk Bokmål

Sider 439

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

5 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket