A Feast for Crows (A Song of Ice and Fire, Book 4)

av (forfatter).

Bantam 2007 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 4.88 (101 terningkast.)

323 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.com Kjøp boka hos ark.no

Anders Stensakers eksemplar av A Feast for Crows (A Song of Ice and Fire, Book 4)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy, Best of

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Bantam

Utgivelsesår 2007

Format Paperback

ISBN13 9780553582031

Språk Engelsk

Sider 784

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

24 43 27 5 0 0

Bokomtaler

Da var den fjerde boka i George R. R. Martins A Song of Ice and Fire-serie lest. Kun én igjen som har kommet ut. Hjelp! Det er snart ikke mer. Hva skal jeg gjøre mens jeg venter på bok seks og syv? Vel, jeg finner sikkert andre bøker å lese...

A Feast of Crows handler kun om noen av karakterene i serien. Bok fire og fem skjer parallelt, og derfor er bare halvparten av karakterene med i A Feast of Crows. I tillegg er det mange nye karakterer som har fått sine kapitler. For eksempel er Brienne of Tarth, Arienne Martell, Cersei Lannister, Victarion Greyjoy og Aeron Greyjoy karakterer som har fått sine egne kapitler i A Feast of Crows. Det er også noen som har hatt kapitler tidligere som har kapitler nå. Arya Stark, Samwell Tarly og Jaime Lannister for eksempel.

Det er mange som mener at A Feast of Crows er den svakeste boka i A Song of Ice and Fire-serien, og jeg må si meg enig i det. Dette har mye med at det er så mange nye karakterer som blir introdusert, og for få av de store favorittene er med. Det er kun Arya Stark som har kapitler i boka. Jon Snow, Daenerys Targaryen og Tyrion Lannister er ikke med i boka, og de og Arya er de store favorittene. Men du må ikke misforstå, A Feast of Crows er en kjempegod bok, det er de andre som er helt utrolige.

Jeg likte godt å lese om de nye karakterene, men jeg må innrømme at jeg ikke likte alle like godt. De er ikke helt nye i serien, men det er først i denne boka at de får sine egne kapitler. Cersei var en av dem. Mange av karakterene jeg ikke likte, likte jeg bedre da de fikk sine egne kapitler. Et godt eksempel på det er Jaime Lannister, som jeg først hatet, men nå liker veldig godt. For Cersei, derimot, var det helt motsatt. Jeg hater henne mer enn jeg originalt gjorde. Det er ganske godt gjort... Hun er bare så utrolig selvopptatt og paranoid.

Vi fikk i tillegg lese mye fra the Iron Isles, noe vi har fått lite av tidligere. Jeg må innrømme at Victarion Greyjoy var en litt kjip karakter. Jeg har absolutt troen på at slike personer finnes, men jeg likte ham ikke så godt, og derfor var hans deler de jeg likte minst.

En ting jeg likte veldig godt var å høre hva de andre karakterene hadde å si om Renly Baratheon, som har vært min favoritt gjennom hele serien. Jeg ble bare mer og mer glad i ham, og jeg likte spesielt godt å lese det Brienne hadde å si om ham. Jeg ble bare sikrere og sikrere på at han er min favoritt.

Jeg likte A Feast of Crows veldig godt, men det er ikke den beste av bøkene i serien. Kommer absolutt til å lese videre! A Feast of Crows anbefales, men de andre bøkene må leses først.

Innlegget ble opprinnelig publisert på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

It is being common-born that is dangerous when the great lords play their games of thrones.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

In the gallows tree all men are brothers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøkene jeg leste i 2011 i kronologisk rekkefølge. Tilsammen 28425 sider, og 270 timer og 21 minutter lydbok. Et bra leseår.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene så langt i GRRM fantastiske fantasiunivers og bøkene bak HBOs TV-serie Game of Thrones med bl.a. Sean Bean, Nikolaj Coster-Waldau og Peter Dinklage.

Elsker denne serien! Den er helt unik og gir et helt nytt lys på mennesker og fantasy-sjangeren. Hadde aldri trodd at noe skulle gjøre meg mer besatt enn det Harry Potter gjorde. Song of Ice and Fire er bare så mye større og alle hovedkarakterene har en helt egen og så fantastisk og velutviklet bakhistorie at man kan ikke la være å bli glad i dem alle, både de gode og de dårlige sidene ved dem.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er bøkene som jeg har planer om og få lest ut innen 2013 er over.. :)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "A Clash of Kings (A Song of Ice and Fire, Book 2)" av George R.R. Martin
 • "Dragenes dans" av George R.R. Martin
 • "A Game of Thrones (A Song of Ice and Fire, Book 1)" av George R.R. Martin
 • "The assassin's apprentice" av Robin Hobb
 • "The blade itself" av Joe Abercrombie
 • "The gathering storm - book twelve of The wheel of time" av Robert Jordan
 • "The Dragon Reborn - Book Three of 'The Wheel of Time'" av Robert Jordan
 • "Dolkenes vei - tidshjulet åttende bok" av Robert Jordan
 • "Vinterens hjerte - tidshjulet niende bok" av Robert Jordan
 • "Drømmenes kniv - tidshjulet ellevte bok" av Robert Jordan
 • "Skumringens korsvei - tidshjulet tiende bok" av Robert Jordan
 • "Sverdkronen - tidshjulet syvende bok" av Robert Jordan
Alle bokanbefalinger for dette verket