E L James Fifty 50 Shades of Grey, Darker & Freed Trilogy 3 Books Collection Set (Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker, Fifty Shades Freed)

av (forfatter).

Arrow Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 4.21 (33 terningkast.)

67 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

lenes eksemplar av E L James Fifty 50 Shades of Grey, Darker & Freed Trilogy 3 Books Collection Set (Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker, Fifty Shades Freed)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Engelske bøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Arrow

Format Paperback

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

7 8 10 3 3 2

Bokomtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utgitt i 2011

Her kommer jeg til å vurdere alle tre bøkene under ett, da jeg leste disse fortløpende.

Jeg hadde ikke egentlig tenkt til at jeg skulle lese disse bøkene, da jeg mener at det er så mye annen litteratur som er verdt å lese. Men, så måtte jeg da finne ut av hva all oppstandelsen rundt disse bøkene (og filmen) kom av.

Bøkene handler om unge, uskyldige Anastasia Steele, som dessuten er jomfru, noe som er meget viktig å få med seg. Hun møter den noe eldre, styrtrike og kinky forretningsmannen Christian Grey. De skal i utgangspunktet ha et kontraktsfestet, sexuelt forhold uten følelser, men det ender jo som det må og det seksuelle forholdet må vike litt for det følelsesmessige. Christian, eller Mr. Grey som han kalles mye i bøkene, er følelsesmessig avstumpet, og det kommer mye forviklinger med syke eks elskerinner og andre skumle krefter som er ute etter dem.

Bok nummer en, brukte jeg hele fire dager på å få lest ferdig, jeg kan ikke huske sist jeg brukte så lang tid på å komme meg gjennom en bok. Den var så lite interessant at jeg ville helst ikke plukke opp boken og lese videre, men som sagt så måtte jeg vite hva alt oppstyret rundt disse bøkene handlet om.

Bok nummer to og tre var litt lettere å komme gjennom da det var litt mer handling, enn bare sex. Men de var fortsatt langt unna det man kan kalle litterære mesterverk.

Med over 500 sider pr bok, så syns jeg at de gjerne kunne vært kuttet ned en god del for å holde mer på interessen, da det er mye «svada». Hadde forfatteren hatt like god fantasi når det gjelder språket som når det gjelder seksuelle aktiviteter, kunne 50 shades of Grey ha blitt helt ok kiosklitteratur, men slik er det ikke. Jeg syns hun skriver eksepsjonelt dårlig, og gjentar seg selv til det kjedsommelige. Når man vet hvordan hun skal beskrive situasjoner, før man har lest dem, er det et dårlig tegn. Så jeg må innrømme, at etter å ha lest disse bøkene, forstår jeg fortsatt ikke oppstyret og oppstandelsen rundt bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Disse bøkene er veldig fengende, jeg leste 1 kapittel av første boken på Internet og bestilte boken der å da. Når boken først kom leste jeg den ut på dagen. Disse er bøker som ikke er "vanskelig" å lese, veldig lett forståelig når det kommer til ordene som blir brukt. Anbefaler de på det sterk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker filmen , dog kunne ønske den var mer realistisk og litt mindre romantisk
Jeg har lest en annen " Sin Masters Tøs " e bok på Tanum og Ark , som gir et mer realistisk bilde av en slik relasjon .
Filmen er svært romantisk og girlish . Boken noe røffere . Dog tydeligvis uopplevd mens Sin Masters Tøs er selvopplevd .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

"Oh crap" Oh double crap" "Holy crap"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket